ORIGINS – Fullstack JS

TRACK: ORIGINS

Program accelerat de dezvoltare
Fullstack JS

Dezvoltare accelerată a cunoștințelor backend și frontend necesare dezvoltării proiectelor fullstack.

Cui se adresează

Începătorilor, celor care dețin un set de cunoștințe de bază dar nu au lucrat pe proiecte și au o înclinație către științele exacte

INVESTIȚIE DE TIMP

Minim: 4h/ săptămână
Recomandat: 6h/ săptămână
Intensiv: 8h/săptămână

CE VEI ÎNVĂȚA SĂ FACI

Capacitatea de a dezvolta proiecte Fullstack JS, urmând și respectând specificații și cerințe de proiect complexe.

Investește în tine și în viitorul tău

Cele mai bune șanse pe care o să le ai sunt cele pe care ți le construiești tu. 

Fullstack JS

RON2590
1450 RON
  • 3 luni și jumătate
  • Format online
  • Investiție: 4h/ săptămână
  • Portofoliu de proiecte
- 45%

Un ALTFEL de curs

Formatul te ajută să îți însușești aplicat cunoștințele, cu susținerea mentorilor și a comunității.

Curricula

Onboarding și warm-up

2 săptămâni

Introducere în program, setarea obiectivelor.

Privire de ansamblu a funcționării webului: comunicare server-client, protocoale.

Micropractică & teorie

4 săptămâni

Instrumente: IDEs, extensii, versionare, task runners, transpilers, CI, docker, terminal.

Inputarea și extragerea de date.

Practică avansată & teorie

6 săptămâni

Backend: servere software (nginx & pm2), frameworks și librării. 

Routing, middleware, filesystem.

Architecture (MVC), Debugging, Securitate.

Data sources – fișiere, baze de date relaționale, nosql, API.

Frontend: DOM, Events, AJAX.

Frameworks, Web workers, PWAs. 

Dezvoltarea portofoliului

3 săptămâni

Proiectul final de evaluare.

Test final.

Dezvoltare fără efort

Dezvoltarea are loc pe platforme online, într-un parcurs ghidat, dar flexibil, care presupune în jur de 4 ore alocate săptămânal.

Procesul de învățare include:

  • teme individuale săptămânale,
  • întâlniri online live cu Mentorul și cu alți exploreri,
  • proiecte practice (care reprezintă 60% din activitatea în program).

Durată: 3 1/2 luni. Cost program: 1.450 lei.

MENTOR SPOTLIGHT

Victor Locoman

MENTOR FULLSTACK-JS

php
98%
arhitectură
95%

Victor Locoman este senior software JavaScript engineeer 


A urmat Politehnica Bucuresti, unde a absolvit Facultatea de Automatică şi Calculatoare, cu licenta in Ingineria Sistemelor. Și-a inceput cariera ca web developer si ulterior s-a specializat in JavaScript si React in companii precum Arnia Software si Luxoft. In paralel, Victor activeaza ca Javascript Instructor inca din 2017 si are o experienta bogata ca trainer, inclusiv de lead coach de frontend la DB Tech School 2018, unde a tinut training-uri de React si Redux pentru studenti. 

Pasionat de programare si implicat activ in zona civica, Victor are un palmares impresionat de proiecte cum ar fi Carnetul Donatorului de Sange, Safe taxi si Plansa Anatomica dezvoltata pentru Synevo.

Mai multe despre Victor puteți afla pe profilul său de Linkedin

MENTOR SPOTLIGHT

Dragoș Pop

MENTOR FULLSTACK-JS

frameworks
97%
Ajax
96%

Originar din Făgăraș, mutat în București pentru facultate și cetățean al internetului de ani buni, Dragoș Pop e full stack developer cu peste 10 ani experiență. Are un Master în Informatică pentru Afaceri și studii post-universitare în Economie IT și și-a dezvoltat abilitățile de trainer ca asistent universitar și ulterior Director al Centrului de Tehnologiei Informației la Facultatea Română-Americană, unde a predat timp de 8 ani diferite discipline IT, în paralel cu jobul de web developer.

Din 2015 încoace, Dragos s-a specializat în Web development și database design și de atunci activează ca Senior Full Stack Developer. Dragoș crede cu tărie ca ‘Programarea e un domeniu mult mai creativ decât își imaginează cei din exterior’ și face parte din suita de mentori Digital Nation încă din 2016, Între 2 release-uri. Mai multe pe Linkedin

Întrebări frecvente

CâT DUREAZĂ PROGRAMUL?

Programul durează 3 luni si jumătate si începe pe 17.08.2020.

DUPĂ CE M-AM ÎNSCRIS, CE URMEAZĂ?

După ce te-ai înscris pe website și ai primit confirmarea înregistrării,  te rugăm să aștepți un email cu link-ul de plată, din partea echipei Digital Nation.

DUPĂ CE AM PLĂTIT, CE URMEAZĂ?

Te rugăm să aștepți. Având în vedere că înscrierile sunt în continuare deschise, vei primi începând cu data de 17.08.2020 informațiile necesare privind startul programului. 

VA FI UN PROCES DE SELECȚIE SAU TESTARE LA ÎNCEPUT?

Nu va fi un proces de selecție, odată ce te-ai înscris și ai plătit taxa, este confirmat locul în program. Nu uita să verifici prerequisites pentru a te asigura că ai toate mijloacele tehnice pentru participare.

ÎN CE INTERVAL ORAR SE VA DESFĂȘURA PROGRAMUL?

Structura programului este flexibilă, procesul va presupune lucrul într-o clasă virtuală și prezența la sesiuni live cu mentorii, o dată pe săptămână. Sesiunile live vor fi disponibile pe platformă în cazul în care nu poți participa în intervalul stabilit iar materialele din clasa virtuală le vei putea accesa în propriul ritm.

Cum se desfășoară procesul de învățare?

Fiind “explorer Digital Nation”, nu doar participi la un curs online, ci ești într-un parcurs constant de învățare și explorare, iar în cadrul comunității Digital Nation vei face asta și cu sprijinul unui Mentor care îți va pune la dispoziție pe platforma de învățare toate materialele necesare. Dacă ai nevoie de ajutor individual, sugestii sau feedback, poți să consulți comunitatea pe chat-urile/grupurile dedicate sau poți contacta un Mentor pe chat, pe platforma de învățare, în scris via email sau live în sesiunile speciale săptămânale.

Procesul de învățare include: teme individuale săptămânale, întâlniri online live cu Mentorul și cu alți exploreri, proiecte practice (care reprezintă 60% din activitatea în program).

CâT TIMP O SĂ-MI IA PE SĂPTĂMâNĂ?

Investiția totală de timp este de minim 4 ore pe săptămână dar programul este foarte flexibil, vei putea decide tu cât de mult timp vrei să dedici pentru a-ți atinge obiectivele setate.

ESTE OBLIGATORIU SĂ PARTICIP LA TOATE ACTIVITĂȚILE?

Nu, dacă nu vei putea participa la sesiunile live, vei găsi înregistrările pe platformele de program iar materialele de învățare și quest-urile le vei putea face în ce ritm dorești dar nu vei putea adresa întrebările în timp real Mentorilor.

O SĂ PRIMESC UN CERTIFICAT DE ABSOLVIRE?

La sfârșitul programul va fi o evaluare iar dacă vei îndeplini criteriile, vei obține un certificat de Absolvire din partea Digital Nation.

DACĂ M-AM ÎNSCRIS LA UN PROGRAM ȘI AȘ VREA SĂ SCHIMB, SE POATE?

Îți recomandăm să citești cu foarte mare atenție toate informațiile legate de programe pentru a te asigura că îl alegi pe cel mai potrivit. După ce te-ai înscris, nu vei mai putea schimba programul.

CINE SUNT MENTORII?

Poți vedea detaliile despre mentori pe paginile de prezentare a programelor.

POT PARTICIPA LA PROGRAM DE PE TELEFON?

Întrucât programul este online, accesul de pe telefon este chiar recomandat însă pentru parcurgerea assignment urilor practice este nevoie de un laptop/calculator ce are capacitățile tehnice necesare. 

Cum pot folosi experința dobândită în acest program?

La finalul programului vei dobândi atât un set de skilluri tehnice cât și experiență practică datorită microproiectelor care simulează workflow-ul unui proiect real din companiile de profil IT. Te vom ajuta de asemenea să îți construiești un portofoliu și un CV potrivite pentru a aplica la joburi precum Fullstack Web Developer, Java Developer, Cyber Security Analyst, Information Security Specialist.