ORIGINS – CYBERSECURITY

TRACK: ORIGINS

Program accelerat de dezvoltare
CyberSecurity AppSec

Dezvoltare accelerată a cunoștințelor în: workflowuri de securizare, medii de test, procese de autentificare și construirea de API-uri sigure. 

Cui se adresează

Pentru cei care sunt la început de drum (cu experiență de 2+ ani), au o pasiune pentru informatică și cunoștințe de backend.

INVESTIȚIE DE TIMP

Minim: 4h/ săptămână
Recomandat: 6h/ săptămână
Intensiv: 8h/săptămână

CE VEI ÎNVĂȚA SĂ FACI

Construirea protocoalelor de securitate activă și dezvoltarea de API-uri conform standardelor actuale de securitate cibernetică.

Investește în tine și în viitorul tău

Cele mai bune șanse pe care o să le ai sunt cele pe care ți le construiești tu. 

CyberSecurity AppSec

RON2590
1450 RON
  • 4 luni
  • Format online
  • Investiție: 4h/ săptămână
  • Portofoliu de proiecte
- 50%

Un ALTFEL de curs.

Formatul te ajută să înveți într-un mod intractiv, accelerat, flexibil, practic și ghidat de către mentori și comunitate.

Curricula

Principii de securitate

2 săptămâni

Concepte de bază de securitate.

Security by design.

 

Microproiecte & teorie

4 săptămâni

Infrastructură.

Workflows de dezvoltare și deployment.

Principii de cod curat.

Testare.

 

Proiecte de echipă

6 săptămâni

Integrări 3rd party. Auditori.

Useri, roluri și permisiuni.

Autentificare.

Procesare de date.

Protecție activă.

 

Dezvoltarea portofoliului

4 săptămâni

Experiență practică, dezvoltarea unui API securizat.

 

Dezvoltare fără efort

Dezvoltarea are loc pe platforme online, într-un parcurs ghidat, dar flexibil, care presupune în jur de 4 ore alocate săptămânal.

Procesul de învățare include:

  • teme individuale săptămânale,
  • întâlniri online live cu Mentorul și cu alți exploreri,
  • proiecte practice (care reprezintă 60% din activitatea în program).

Durată: 4 luni. Cost program: 1.450 lei.

MENTOR SPOTLIGHT

Cătălin Ionescu

MENTOR CYBERSECURITY Appsec

DATA PROCESSING
95%
THREAT DETECTION
91%

Cătălin Ionescu este inginer software, specializat în securitate cibernetică și full stack software development, cu o experiență de peste 7 ani în domeniu. 

 

Cătălin a absolvit Facultatea de Cibernetica, Statistica și Informatica Economica din cadrul ASE, iar în ultimii 5 ani s-a specializat în cybersecurity și dezvoltare full stack. Pasionat de tehnologie, Cătălin a fondat în 2015 Inmio Software și are în portofoliu premii importante la hackathoanele de Criptografie și Debugging. 

 

Mai multe detalii despre Cătălin pe profilul său de Linkedin.

tehnologii necesare

Pentru a participa, vei avea nevoie de:

Tehnică nice to have:

Recomandări instalat:

Întrebări frecvente

CâT DUREAZĂ PROGRAMUL?

Programul durează 4 luni, începe luni 27.07.2020.

DUPĂ CE M-AM ÎNSCRIS, CE URMEAZĂ?

După ce te-ai înscris pe website și ai primit confirmarea înregistrării,  te rugăm să aștepți un email cu link-ul de plată, din partea echipei Digital Nation.

DUPĂ CE AM PLĂTIT, CE URMEAZĂ?

Te rugăm să aștepți. Având în vedere că înscrierile sunt în continuare deschise, vei primi începând cu data de 27.07.2020 informațiile necesare privind startul programului. 

VA FI UN PROCES DE SELECȚIE SAU TESTARE LA ÎNCEPUT?

Nu va fi un proces de selecție, odată ce te-ai înscris și ai plătit taxa, este confirmat locul în program. Nu uita să verifici prerequisites pentru a te asigura că ai toate mijloacele tehnice pentru participare.

ÎN CE INTERVAL ORAR SE VA DESFĂȘURA PROGRAMUL?

Structura programului este flexibilă, procesul va presupune lucrul într-o clasă virtuală și prezența la sesiuni live cu mentorii, o dată pe săptămână. Sesiunile live vor fi disponibile pe platformă în cazul în care nu poți participa în intervalul stabilit iar materialele din clasa virtuală le vei putea accesa în propriul ritm.

Cum se desfășoară procesul de învățare?

Fiind “explorer Digital Nation”, nu doar participi la un curs online, ci ești într-un parcurs constant de învățare și explorare, iar în cadrul comunității Digital Nation vei face asta și cu sprijinul unui Mentor care îți va pune la dispoziție pe platforma de învățare toate materialele necesare. Dacă ai nevoie de ajutor individual, sugestii sau feedback, poți să consulți comunitatea pe chat-urile/grupurile dedicate sau poți contacta un Mentor pe chat, pe platforma de învățare, în scris via email sau live în sesiunile speciale săptămânale.

Procesul de învățare include: teme individuale săptămânale, întâlniri online live cu Mentorul și cu alți exploreri, proiecte practice (care reprezintă 60% din activitatea în program).

CâT TIMP O SĂ-MI IA PE SĂPTĂMâNĂ?

Investiția totală de timp este de minim 4 ore pe săptămână dar programul este foarte flexibil, vei putea decide tu cât de mult timp vrei să dedici pentru a-ți atinge obiectivele setate.

ESTE OBLIGATORIU SĂ PARTICIP LA TOATE ACTIVITĂȚILE?

Nu, dacă nu vei putea participa la sesiunile live, vei găsi înregistrările pe platformele de program iar materialele de învățare și quest-urile le vei putea face în ce ritm dorești dar nu vei putea adresa întrebările în timp real Mentorilor.

O SĂ PRIMESC UN CERTIFICAT DE ABSOLVIRE?

La sfârșitul programul va fi o evaluare iar dacă vei îndeplini criteriile, vei obține un certificat de Absolvire din partea Digital Nation.

DACĂ M-AM ÎNSCRIS LA UN PROGRAM ȘI AȘ VREA SĂ SCHIMB, SE POATE?

Îți recomandăm să citești cu foarte mare atenție toate informațiile legate de programe pentru a te asigura că îl alegi pe cel mai potrivit. După ce te-ai înscris, nu vei mai putea schimba programul.

CINE SUNT MENTORII?

Poți vedea detaliile despre mentori pe paginile de prezentare a programelor.

POT PARTICIPA LA PROGRAM DE PE TELEFON?

Întrucât programul este online, accesul de pe telefon este chiar recomandat însă pentru parcurgerea assignment-urilor practice este nevoie de un laptop/calculator cu drept de admin, ce are capacitățile tehnice necesare. Verifică aici lista întreagă de cerințe.

Cum pot folosi experința dobândită în acest program?

La finalul programului vei dobândi atât un set de skilluri tehnice cât și experiență practică datorită microproiectelor care simulează workflow-ul unui proiect real din companiile de profil IT. Te vom ajuta de asemenea să îți construiești un portofoliu și un CV potrivite pentru a aplica la joburi precum Fullstack Web Developer, Java Developer, Cyber Security Analyst, Information Security Specialist.