O decizie bună ia 1.03 secunde

Și are efect o viață

Salut, bine te-am găsit! Aici poți aplica pentru programele de dezvoltare Digital Nation. Înainte de a completa formularul de înscriere, îți recomandăm să citești cu atenție toate informațiile de mai jos, pentru a avea o experiență cât mai lină și a te asigura că pornești la drumul de Level UP cu toate informațiile necesare.

Important:

  • Programul se va desfășura în perioada 27.07.2020 – 22.11.2020.
  • Înregistrarea se face individual – o înregistrare asigură intrarea în program a unui singur participant.
  • După ce te-ai înscris în formular, vei primi pe email-ul cu care te-ai înregistrat, un mesaj de confirmare a înregistrării în program
  • Înscrierile sunt deschise până Vineri, 24.07.2020, iar în timpul  înscrierilor nu vei avea acces la comunitatea Digital Nation și la conținutul de învățare.
  • Programul va începe oficial Luni,  27.07.2020. Începând cu această dată, vei primi primele instrucțiuni de onboarding în program, pe aceeași adresă de e-mail trecută în formular.
  • Investiția totală în învățare este de minim 4 ore/săptămână.
  • Acordă o atenție sporită completării formularului de mai jos și recitește toate câmpurile înainte de a apăsa butonul APLICĂ.

Dacă ai și alte întrebări, nelămuriri, îți recomandăm secțiunea de Întrebări Frecvente: FAQ ORIGINS/ FAQ GENERAȚIA TECH.

Fara cratima/linuta, fara diacritice
Fara cratima/liniuta, fara diacritice
În cazul în care orașul tău de domiciliu nu se regăsește în lista de mai jos, alege opțiunea ALT ORAȘ.
Alege numărul de ore pe care îl poți investi săptămânal în dezvoltare.
Atunci când înveți ceva nou, mai degrabă care este stilul tau de învățare? *
Nota: Răspunsul la această întrebare nu va influența modul în care vei parcurge acest curs. Singurul scop al întrebării este de a ne cunoaște mai bine.