IMM One Stop Shop

IMM în ONLINE: soluții IT la cheie

Optimizează rapid prezența IMM-ului tău în online

Acces instant la soluții IT la cheie, perzonalizate pentru compania ta.

Prezență online rapidă și fără bătăi de cap pentru IMM-ul tău

Experții noștri au dezvoltat pentru tine produsele IT de care IMM-ul tău are nevoie pentru a crește în online: toate pot fi acum personalizate rapid pentru afacerea ta de către tineri cu competențe digitale și de programare, dobandite în programul Generația Tech al Digital Nation. Alege acum produsele IT a la carte: tu economisești resurse, câștigi timp și o prezență optimizată în online, iar tinerii din Generația Tech câștigă prima lor experiență profesională cu mediul IMM din România!

Soluții IT la cheie

Website de prezentare

Website-ul este cartea ta de vizită online. Fii prezent!

499 RON

Facebook Business

Ne asigurăm că ești prezent pe Social Media, așa cum trebuie!

150 RON

Magazin online - Facebook / Instagram

Începe să vinzi online prin propriul magazin online, integrat prin Facebook / Instagram

490 RON

Google Maps

Facem legătura dintre prezența ta online și sediul sau punctele tale de lucru. Ne asigurăm că ajung clienții la tine!

100 RON

Formulare online

Te ajutăm să-ți personalizezi și automatizezi formularele online.

100 RON

Broșură - ofertă comercială

Îți personalizăm prezentarea ofertei tale comerciale.

350 RON

Video- ad - prezentarea companiei

Îți dezvoltăm primul video-ad de prezentare al companiei

400 RON

Cum decurge procesul?

Alegi produsele

Comanzi produsele deja dezvoltate, potrivite IMM-ului tău.

Ne conectăm

Intri în legătură cu tânărul din Generația Tech care va personaliza pentru tine produsele comandate

Te cunoaștem

Ne oferi informațiile despre afacerea ta, pe care vrei să le promovezi online

Îți personalizăm produsele

Personalizăm produsele IT pentru IMM-ul tău

Confirmăm produsele

Îți prezentăm rezultatele și îți oferim informații suport

Crești online cu sprijinul nostru

Îți oferim accesul la un proces online de formare prin care poți învăța împreună cu noi, BT și Google cum îți crești afacerea prin IMM în Online

Întrebări frecvente

Ce este un produs IT a la carte?

Este un produs deja construit de către experții IT ai Digital Nation, persoane cu competențe digitale, de marketing și programare avansate. Aceste produse la cheie sunt apoi persoanlizate pentru IMM-ul tău de către tineri specialiști, absolvenți ai Programului de formare Generația Tech a Digital nation, care au absolvit un amplu program de formare în competențe digitale.

Cui se adresează produsele IT a la carte?

Produsele se adresează IMM-urilor care nu au o prezență în online dezvoltată și care doresc să facă primii pași către digitalizare, în contextul unor resurse financiare și de timp foarte limitate.

De ce sunt produsele atât de ieftine?

Pentru nu cumperi un simplu produs, ci realizezi o investiție atât pentru tine, cât și pentru forța de muncă proaspăt specializată: IT a la carte face legătura dintre generații: tu îți asiguri prezența online, economisești resurse importante de timp și bani, iar tinerii specialiști care se vor ocupa de personalizarea produselor IT pentru tine câștigă prima lor experiență profesională cu piața IMM-urilor din România. Este o situație win-win!

Astfel, prețul produselor este de mai mult de 2 ori sub prețul de piață, deoarece scopul nu este profitul, ci experiența de digitalizare pentru IMM-uri, în paralel cu experiența profesională a specialiștilor implicați.

Cum comand un produs IT a la carte?

Pentru a cumpăra un produs IT a la carte, trebuie doar să urmărești instrucțiunile din site, apăsând butonul de comandă pentru fiecare dintre produsele care îți sunt necesare. Imediat după plasarea comenzii, vei primi prin email pașii următori și vei intra în legătură cu specialistul nostru.

Care este procesul de după plasarea comenzii?

După finalizarea comenzii în platformă urmează următorii pași: (1) luăm legătura cu tine și primești pe email informațiile de care avem nevoie pentru a cunoaște afacerea ta și pentru a personaliza produsele IT selectate de tine (de exemplu: imagini reprezentative, o descriere a activității IMM-ului, datele de contact la care te vor găsi viitorii clienți etc); (2) te punem în legătură cu specialistul care se va ocupa de personalizarea produselor comandate: veți discuta conținutul de personalizat și orice alte detalii necesare; (3) Specialistul se va ocupa de personalizarea produsului; (4) primești spre vizualizare produsul / produsele personalizate și datele de acces; (5) implementați orice fel de ajustări (dacă este cazul) și finalizați produsul / produsele; (6) rămâi aproape de Digital Nation prin Programul IMM în Online, care îți oferă acces gratuit la experți și resurse pentru valorificarea prezenței tale în online.

În cât timp voi primi produsele IT comandate?

Din momentul în care ne-ai oferit toate informațiile necesare despre afacerea ta, vei primi produsul la cheie într-o perioadă de 3 până la 7 zile lucrătoare, în funcție de complexitatea produsului. Poți vedea, în prezentarea fiecărui produs IT în parte, perioada estimată de livrare.

Mai mult decât un produs IT online!

IT a la carte face legătura dintre generații: tu economisești resurse importante de timp și bani, iar tinerii specialiști care se vor ocupa de personalizarea produselor IT pentru tine câștigă prima lor experiență profesională cu piața IMM-urilor din România.

 

Nu îți oferim doar un produs, ci și accesul la un spațiu de învățare: prin Programul IMM în Online, vei învăța alături de Digital Nation, BT și Google cum să îți optimizezi IMM-ul și prezența online în aceste vremuri provocatoare.

Stai conectat cu noi

Abonează-te la newsletterul Digital Nation
*
reCAPTCHA