GENERATIA TECH – LEARN TO CODE 1

TRACK: GENERAȚIA TECH

Program accelerat de dezvoltare
Learn to Code 1

Învață HTML, CSS, Bootstrap și WordPress pentru a crea pagini web 

Cui se adresează

Pentru cei fără experiență în programare - elevi, absolvenți, profesioniști care vor să învețe să administreze un website și dezvoltare web.

INVESTIȚIE DE TIMP

Minim: 4h/ săptămână
Recomandat: 6h/ săptămână
Intensiv: 8h/săptămână

CE VEI îNVățA Să FACI

Construire de website-uri, form-uri statice și alte materiale de web și vânzare online, într-un proiect concret pe care sa îl adaugi în portofoliu

Investește în educație

Cu provocarea potrivită, anul acesta poți ajunge departe. Alege un program care te susține să ajungi acolo.

Learn to Code 1

RON798
399 RON
  • 3 luni și jumătate
  • Format online
  • Investiție: 4h/ săptămână
  • Portofoliu de proiecte
- 50%

Înveți. Te distrezi. Cunoști oameni noi.

Formatul te ajută să înveți într-un mod interactiv, cu susținerea mentorilor și a comunității de exploreri.

Curricula

Onboarding și warm-up

2 săptămâni

Intro în web și WordPress.

VSCode, Local by Flywheel.

 

Micropractică și teorie

4 SĂPTĂMÂNI

Hello World WP: creare de pagini, postări pe blog, schimbarea logoului.

Prima pagină cu noțiuni de bază HTML și CSS.

Prima pagină statică bootstrap.

Bootstrap static LP.

 

Proiecte de echipă/ Practică avansată

6 SĂPTĂMÂNI

Crearea unei teme WordPress.

Integrarea bootstrap static LP în tema WP.

Introducere în php.

Construierea de Headere & Footere dinamice.

Construirea unui homepage dinamic cu pluginuri WP.

Dezvoltarea de pagini adiționale: blog posts, pagini 404, pagini de căutare.

Dezvoltarea portofoliului​

3 SĂPTĂMÂNI​

Construierea unui static form.

Construirea unui form dinamic cu pluginuri WP.

Prezentarea proiectelor.

Dezvoltare fără efort

Dezvoltarea are loc pe platforme online, într-un parcurs ghidat, dar flexibil, care presupune în jur de 4 ore alocate săptămânal.

Procesul de învățare include:

  • teme individuale săptămânale,
  • întâlniri online live cu Mentorul și cu alți exploreri,
  • proiecte practice (care reprezintă 60% din activitatea în program).
MEET THE MENTOR

Răzvan Roșu

MENTOR LEARN TO CODE 1

FRONTEND
99%
HTML, CSS, JS
94%

Răzvan Roșu este front end developer, cu o experiență de peste 8 ani în dezvoltarea și optimizarea interfețelor de utilizare a site-urilor și aplicațiilor web. Răzvan a absolvit Facultatea de Automatică, Calculatoare, Electronică și Inginerie Electrică din cadrul universității Dunărea de Jos din Galați.

După facultate a făcut un internship de web developer, iar câțiva ani mai târziu s-a mutat în București, unde s-a specializat în dezvoltare de tip front end și UI/ UX. În 2018 a început să împărtășească din experiența sa profesională din rolul de Technical Trainer în cadrul programului PepinTeen, destinat pregătirii în IT a adolescentilor, iar din 2019 Răzvan este unul dintre mentorii IT de la Digital Nation.  Mai multe detalii puteti gasi pe contul lui de Linkedin

tehnologii necesare

Pentru a participa, vei avea nevoie să îți instalezi pe calculator următoarele tehnologii:

 

Întrebări frecvente

CâT DUREAZĂ PROGRAMUL?

Programul durează 3 luni si jumtate si începe pe 17.08.2020.

DUPĂ CE M-AM ÎNSCRIS, CE URMEAZĂ?

După ce te-ai înscris pe website și ai primit confirmarea înregistrării,  te rugăm să aștepți un email cu link-ul de plată, din partea echipei Digital Nation.

DUPĂ CE AM PLĂTIT, CE URMEAZĂ?

Te rugăm să aștepți. Având în vedere că înscrierile sunt în continuare deschise, vei primi începând cu data de 17.08.2020 informațiile necesare privind startul programului. 

VA FI UN PROCES DE SELECȚIE SAU TESTARE LA ÎNCEPUT?

Nu va fi un proces de selecție, odată ce te-ai înscris și ai plătit taxa, este confirmat locul în program. Nu uita să verifici prerequisites pentru a te asigura că ai toate mijloacele tehnice pentru participare.

ÎN CE INTERVAL ORAR SE VA DESFĂȘURA PROGRAMUL?

Structura programului este flexibilă, procesul va presupune lucrul într-o clasă virtuală și prezența la sesiuni live cu mentorii, o dată pe săptămână. Sesiunile live vor fi disponibile pe platformă în cazul în care nu poți participa în intervalul stabilit iar materialele din clasa virtuală le vei putea accesa în propriul ritm.

Cum se desfășoară procesul de învățare?

Fiind “explorer Digital Nation”, nu doar participi la un curs online, ci ești într-un parcurs constant de învățare și explorare, iar în cadrul comunității Digital Nation vei face asta și cu sprijinul unui Mentor care îți va pune la dispoziție pe platforma de învățare toate materialele necesare. Dacă ai nevoie de ajutor individual, sugestii sau feedback, poți să consulți comunitatea pe chat-urile/grupurile dedicate sau poți contacta un Mentor pe chat, pe platforma de învățare, în scris via email sau live în sesiunile speciale săptămânale.

Procesul de învățare include: teme individuale săptămânale, întâlniri online live cu Mentorul și cu alți exploreri, proiecte practice (care reprezintă 60% din activitatea în program).

CâT TIMP O SĂ-MI IA PE SĂPTĂMâNĂ?

Investiția totală de timp este de minim 4 ore pe săptămână dar programul este foarte flexibil, vei putea decide tu cât de mult timp vrei să dedici pentru a-ți atinge obiectivele setate.

ESTE OBLIGATORIU SĂ PARTICIP LA TOATE ACTIVITĂȚILE?

Nu, dacă nu vei putea participa la sesiunile live, vei găsi înregistrările pe platformele de program iar materialele de învățare și quest-urile le vei putea face în ce ritm dorești dar nu vei putea adresa întrebările în timp real Mentorilor.

O SĂ PRIMESC UN CERTIFICAT DE ABSOLVIRE?

La sfârșitul programul va fi o evaluare iar dacă vei îndeplini criteriile, vei obține un certificat de Absolvire din partea Digital Nation.

DACĂ M-AM ÎNSCRIS LA UN PROGRAM ȘI AȘ VREA SĂ SCHIMB, SE POATE?

Îți recomandăm să citești cu foarte mare atenție toate informațiile legate de programe pentru a te asigura că îl alegi pe cel mai potrivit. După ce te-ai înscris, nu vei mai putea schimba programul.

CINE SUNT MENTORII?

Poți vedea detaliile despre mentori pe paginile de prezentare a programelor.

POT PARTICIPA LA PROGRAM DE PE TELEFON?

Întrucât programul este online, accesul de pe telefon este chiar recomandat însă pentru parcurgerea assignment urilor practice este nevoie de un laptop/calculator cu drepturi de admin, ce are capacitățile tehnice necesare. Vezi aici cerințele.

Cum pot folosi experința dobândită în acest program?

La finalul programului vei dobândi atât un set de skilluri tehnice cât și experiență practică datorită microproiectelor care simulează workflow-ul unui proiect real din companiile de profil IT. Te vom ajuta de asemenea să îți construiești un portofoliu și un CV potrivite pentru a aplica la joburi precum Web Developer, Software Developer, PHP Developer, Frontend Developer, Backend Developer, QA/Web Tester.