GENERATIA TECH – Digital Skills

TRACK: GENERAȚIA TECH

Program accelerat de dezvoltare
Digital Skills

Dezvoltare accelerată a abilităților digitale necesare pentru un job sau business digital 

Cui se adresează

Începătorilor de toate vârstele care vor să descopere competențe, instrumente și abilități necesare într-un job / business digital

INVESTIȚIE DE TIMP

Minim: 4h/ săptămână
Recomandat: 6h/ săptămână
Intensiv: 8h/săptămână

CE VEI ÎNVĂȚA

Capacitatea de a utiliza instrumente digitale variate pentru project management, documente electronice, vânzari online și colaboare în echipă.

Investește în educație

Cu provocarea potrivită, anul acesta poți ajunge departe. Alege un program care te susține să ajungi acolo.

Digital Skills

RON798
399 RON
  • 3 luni si jumătate
  • Format online
  • Investiție: 4h/ săptămână
  • Portofoliu de proiecte
- 50%

Un ALTFEL de curs

Formatul te ajută să îți însușești aplicat cunoștințele, cu susținerea mentorilor și a comunității.

Curricula

Onboarding și warm-up

2 săptămâni

Introducere în program, setarea obiectivelor.

Introducere în mediile de lucru.

 

Instrumente de administrare digitală

4 săptămâni

G Suite/ Office 365: email, calendar, videoconferințe, stocare în cloud.

Google Search: tehnici de căutare, cum să folosești rezultatele rapid, fact checking.

Time management și gestionarea productivității: cum să te organizezi, cum să folosești instrumente de task management.

Competențe digitale avansate

6 săptămâni

Documente administrative digitalizate.

Editarea și manipularea pdf-urilor.

Securitatea online: setări de privacy și de securitate, cum să transmiți informațiile în siguranță, căutările sigure, proceduri de backup.

Evaluarea finală

3 săptămâni

Proiectul final de evaluare.

Dezvoltare fără efort

Dezvoltarea are loc pe platforme online, într-un parcurs ghidat, dar flexibil, care presupune în jur de 4 ore alocate săptămânal.

Procesul de învățare include:

  • teme individuale săptămânale,
  • întâlniri online live cu Mentorul și cu alți exploreri,
  • proiecte practice (care reprezintă 60% din activitatea în program).
MEET THE MENTOR

Cristiana Lucaci

MENTOR DIGITAL SKILLS

Digital Skills
98%
Consultanta Tehnica
93%

Cristiana Lucaci este consultant tehnic si inginer in cadrul Microsoft

Cristiana a terminat Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din cadrul ASE cu specializare in Informatica Economica si IT Management, programul de studiu fiind urmat in Romania, Austria si Olanda. Cristiana a urmat și un program de masterat în Managementul Proceselor IT si de Business. 

Și-a început cariera printr-un internship in cadrul Microsoft, ca Inginer de Suport, iar în prezent lucrează ca si consultant in stabilirea si implementarea strategiilor de digitalizare a organizatiilor Enterprise din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. 

În paralel cu jobul, Cristiana este implicată activ în sectorul civic și social, prin proiecte și programe care au ca scop dezvoltarea tinerilor și transformarea digitală a organizațiilor. În prezent este EU Code Week Ambassador in initiativa Code Week derulata de Comisia Europeana și activeaza în organizația Rotaract Bucuresti. In trecut Cristiana a activat in organizatia GEYC (Group of the European Youth for Change) in cadrul careia a avut si rolul de vicepresedinte, axandu-se pe dezvoltarea relatiilor externe ale organizatiei si scrierea si implementarea proiectelor europene de tineret.

Din 2019, Cristiana este și Digital Community Educator la Digital Nation, fiind ea însăși pasionată de upgrade și dezvoltare profesională. Mai multe despre specializările și certificările Cristianei puteți găsi pe profilul ei de Linkedin.

Întrebări frecvente

CâT DUREAZĂ PROGRAMUL?

Programul durează 3 luni si jumătate si începe pe 17.08.2020.

DUPĂ CE M-AM ÎNSCRIS, CE URMEAZĂ?

După ce te-ai înscris pe website și ai primit confirmarea înregistrării,  te rugăm să aștepți un email cu link-ul de plată, din partea echipei Digital Nation.

DUPĂ CE AM PLĂTIT, CE URMEAZĂ?

Te rugăm să aștepți. Având în vedere că înscrierile sunt în continuare deschise, vei primi începând cu data de 17.08.2020 informațiile necesare privind startul programului. 

VA FI UN PROCES DE SELECȚIE SAU TESTARE LA ÎNCEPUT?

Nu va fi un proces de selecție, odată ce te-ai înscris și ai plătit taxa, este confirmat locul în program. Nu uita să verifici prerequisites pentru a te asigura că ai toate mijloacele tehnice pentru participare.

ÎN CE INTERVAL ORAR SE VA DESFĂȘURA PROGRAMUL?

Structura programului este flexibilă, procesul va presupune lucrul într-o clasă virtuală și prezența la sesiuni live cu mentorii, o dată pe săptămână. Sesiunile live vor fi disponibile pe platformă în cazul în care nu poți participa în intervalul stabilit iar materialele din clasa virtuală le vei putea accesa în propriul ritm.

Cum se desfășoară procesul de învățare?

Fiind “explorer Digital Nation”, nu doar participi la un curs online, ci ești într-un parcurs constant de învățare și explorare, iar în cadrul comunității Digital Nation vei face asta și cu sprijinul unui Mentor care îți va pune la dispoziție pe platforma de învățare toate materialele necesare. Dacă ai nevoie de ajutor individual, sugestii sau feedback, poți să consulți comunitatea pe chat-urile/grupurile dedicate sau poți contacta un Mentor pe chat, pe platforma de învățare, în scris via email sau live în sesiunile speciale săptămânale.

Procesul de învățare include: teme individuale săptămânale, întâlniri online live cu Mentorul și cu alți exploreri, proiecte practice (care reprezintă 60% din activitatea în program) .

CâT TIMP O SĂ-MI IA PE SĂPTĂMâNĂ?

Investiția totală de timp este de minim 4 ore pe săptămână dar programul este foarte flexibil, vei putea decide tu cât de mult timp vrei să dedici pentru a-ți atinge obiectivele setate.

ESTE OBLIGATORIU SĂ PARTICIP LA TOATE ACTIVITĂȚILE?

Nu, dacă nu vei putea participa la sesiunile live, vei găsi înregistrările pe platformele de program iar materialele de învățare și quest-urile le vei putea face în ce ritm dorești dar nu vei putea adresa întrebările în timp real Mentorilor.

O SĂ PRIMESC UN CERTIFICAT DE ABSOLVIRE?

La sfârșitul programul va fi o evaluare iar dacă vei îndeplini criteriile, vei obține un certificat de Absolvire din partea Digital Nation.

DACĂ M-AM ÎNSCRIS LA UN PROGRAM ȘI AȘ VREA SĂ SCHIMB, SE POATE?

Îți recomandăm să citești cu foarte mare atenție toate informațiile legate de programe pentru a te asigura că îl alegi pe cel mai potrivit. După ce te-ai înscris, nu vei mai putea schimba programul.

CINE SUNT MENTORII?

Poți vedea detaliile despre mentori pe paginile de prezentare a programelor.

POT PARTICIPA LA PROGRAM DE PE TELEFON?

Întrucât programul este online, accesul de pe telefon este chiar recomandat însă pentru parcurgerea assignment-urilor practice este nevoie de un laptop/calculator cu drept de admin, ce are capacitățile tehnice necesare. 

Cum pot folosi experința dobândită în acest program?

La finalul programului vei dobândi atât un set de skilluri tehnice cât și experiență practică datorită microproiectelor care simulează workflow-ul unui proiect real din companiile de profil IT. Te vom ajuta de asemenea să îți construiești un portofoliu și un CV potrivite pentru a aplica la joburi precum: Web Developer, Software Developer, PHP Developer, Frontend Developer, Backend Developer, QA/Web Tester, Specialist digital, Digital Project Manager, Web Admin.