Despre noi

Gândim. Implementăm. Dezvoltăm.

Misiunea noastră este să punem bazele unui curent de creștere națională susținută, antrenând educația de performanță și antreprenoriatul strategic ca principalele motoare de dezvoltare. Descoperă proiectele pe care le implementăm cu acest scop încă din 2013.

Model de dezvoltare revoluționar

Programele Digital Nation sunt dezvoltate folosind metodologia proprietară de dezvoltare RDEM (Remote Digital Education Model), rafinată în comunitate de peste 7 ani. Punem în lucru o soluție reimaginată care conectează mediul digital de o abordare neuroștiințifică, unde accentul este pe motivație și anduranță. Rezultă o experiență diferită de dezvoltare și un mediu care te susține spre level up.

2000 +
ore de dezvoltare pe platforme online
1
Cursuri și ore de mentorat
1 +
Orașe din care avem aplicanți
1
Hub-uri locale de digitalizare

Descarcă media kit-ul nostru

Pentru informații în interes mass media, descarcă media kit-ul nostru.

Stai conectat cu noi

Abonează-te la newsletterul Digital Nation
*
reCAPTCHA

BLOG

despre victoriile din comunitate

E foarte important să auzi că și fetele fac programare

E foarte important să auzi că și fetele fac programare Ce înseamnă IT-ul pentru tinerele românce care își evaluează opțiunile profesionale? Deși statisticile ne arată că 32% din studenții în Informatică și Tehnologia Comunicațiilor din țară sunt fete, în rândul

3 lucruri inedite despre programele noastre

La Digital Nation ne place sa fim cu un pas inaintea celorlalti. Asa ca am venit cu propuneri indraznete pentru acest sezon estival: 3 programe cu retete inovatoare pentru cei ce doresc sa isi faca upgrade. Ai Generatia Tech, Origins si Profesor in Online. … Read More

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam nec erat nec sem tincidunt cursus at sit amet neque. Curabitur erat turpis. Cras sit amet ante sollicitudin, venenatis neque in, dictum ipsum."
Brent Thompson
Tech Reviewer