Companii

Devino susținător Digital Nation

Avem nevoie să te implici. Împreună putem upgrada piața tech românească.

Construiește cu noi în piețele cheie

Digital Nation reformează mediul antreprenorial românesc și modul în care folosim digitalul pentru a produce mai multă valoare. Misiunea noastră va fi cu atât mai ușoară și eforturile noastre cu atât mai eficiente alături de parteneri la fel de competenți și motivați.

România Digitală construită alături de

Cei care susțin misiunea digitalizării

Beneficii pentru parteneri

Digital Nation este în căutare de parteneri care vor să își asume obiectivul digitalizării României alături de noi. Dincolo de satisfacția generată de cauză, aceea de a-ți aduce aportul la bunăstarea țării în care te-ai născut, partenerii Digital Nation se bucură de avantaje extra.

Acces la Digital Competences Lab

Partenerii se pot alătura proiectelor de cercetare DN și pot participa la discuțiile board-ului de conducere, având interes decizional în subiecte de curriculă sau performanță program.

Participare alături de Digital Nation la evenimente locale sau naționale

Companiile partenere pot participa alături de echipele noastre la evenimente și târguri, pentru extra capital de imagine pentru brand.

Prezentări în cadrul comunității

Partenerii pot organiza prezentări tehnice în cadrul comunității, oricând vor să testeze sau să valideze o idee.

Sesiuni de generare soluții pentru provocările partenerului

Partenerii pot aborda comunitatea Digital Nation cu provocări specifice din industria în care activează, pentru generarea de soluții și rezolvări.

Candidați pentru pozițiile companiei

Cursanții noștri în căutare de provocări noi pot fi abordați de către companiile partenere cu poziții de lucru, remote sau on-premise.

Digitalizarea țării te-ar aduce mai aproape de obiective?

Hai să vedem ce este de făcut.