Cariere

Fii un cetățean digital, alătură-te comunității Digital Nation.

Profesional vorbind, care va fi legacy-ul tău?

Construim România Digitală

Cauți o poziție profesională din care să reușești cu adevărat să aduci impact pozitiv în societate sau vrei să aloci săptâmânal timp într-un proiect de dezvoltare? Alătură-te uneia dintre cele mai mari comunități tech din țară și fă mai mult Bine prin munca ta.

Misiunea Digital Nation este de a susține dezvoltarea României către atingerea potențialului adevărat, prin tehnologie, folosită în educație și antreprenoriat. Suntem o comunitate de ~600 membri, răspândiți în toata țara, din specializări diferite (programare, securitate cibernetică, marketing, HR, product și business dev, graphic design), care dezvoltă proiecte tech pentru nevoile curente din țară.

Spațiul nostru de lucru este virtual. Partenerii noștri sunt instituții private și publice. Misiunea noastră este de digitalizare la scală largă. Are you up for the challenge?

CULTURA NOASTRĂ

Viziune, disciplină și mult curaj

Îndârjire

Poate cea mai valoroasă calitate în rândul echipei noastre. Dezvoltarea și antreprenoriatul implică mereu multă versionare până să ajungi la formula potrivită, de aceea suntem rezistenți și insistenți, și putem pivota ușor în orice instanță.

Viziune

Următoare idee bună nu va veni neaparat într-o ședință de brainstorming. De aceea ne-am ”programat” să fim mereu atenți la oportunități și să explorăm ideile noi în toate variantele posibile. Experimentăm, dezvoltăm prototipuri și apoi validăm.

Disciplină mentală

Structura te ajută să ajungi mult mai ușor la rezultate. Ne stabilim perioade de sprint și muncă focusată și ducem o luptă continuă împotriva distragerilor care îți taie din avânt.
No lollygagging in Digital Nation :).

Teamwork

Am adus laolaltă printre cei mai motivați și experimentați oameni din țară. În Digital Nation găsești mereu un specialist cu care să rafinezi idei, un tehnician cu care să rezolvi probleme sau un lider care să te inspire. Ca indivizi, suntem fiecare spectaculoși în felul nostru, ca și comunitate, suntem de neoprit.

Birou virtual Stagii de dezvoltare Proiecte europene Partener BigTech Incubator startup

Roluri deschise

Technology Business Entrepreneur

Poziție de coordonare și management al proiectelor de startup în cadrul Digital Incubator.

Digital Learning Architect

Owner pe dezvoltarea metodologiei noastre educaționale (Remote Digital Education Model) și pe flow-urile de predare din cadrul comunității.

Digital Engagement Specialist

Un fel de MC (Master of Ceremony) al platformelor educaționale Digital Nation, responsabil cu interacțiunile în cadrul comunității.

Specialist Fundraising

Responsabil cu atragerea de oportunități noi de finanțare/sponsorizare pentru organizație și cu gestiunea fondurilor atrase în proiectele comunității.

Technology Finance Manager

Owner pe departamentul financiar al Digital Nation și principalul responsabil pentru gestionarea fondurilor obținute de organizație și de startup-urile din incubator.

HR Manager

Liderul departamentului de resurse umane al Digital Nation, principalul responsabil cu coordonarea activității echipei de HR.

Social Media Engager

Administrator al canalelor de social media Digital Nation - un magician dibaci sau un parseltongue care administrează flow-ul de conținut și interacțiunile din online.

Roluri în cadrul proiectelor de startup

În decursul anului 2019.

Challenge the status-quo.

CHALLENGE YOURSELF.