Educația asigură un viitor pentru noi.

Atâta timp cât și noi asigurăm un viitor pentru educație.

Ce înseamnă RDEM?

REMOTE DIGITAL EDUCATION MODEL

Ore de curs virtuale

Orele de predare și dezvoltare au loc online, pe platforma virtuală Digital Nation, unde membrii au acces la întreaga comunitate și la diferite grupuri. Modelul este unul care încurajează progresul susținut - folosește mediul preferat al generațiilor tinere (online) și pune în joc colaborarea și disciplina cultivate în cadrul unei comunități.

Mediu de învățare accelerat

Modelul RDEM combină perioade scurte de învățare teoretică cu sesiuni aplicate multiple, în care participanții pot pune direct în practică cunoștințele dobândite. Asemănător tacticilor de continuous integration folosite de companiile tech, modelul Digital Nation se bazează pe evaluarea continuă a participanților, atât în format 1-la-1, cu mentorul, dar și în format de grup, în cadrul comunității.

Program de specializare intensivă

Fiecare program are o durată fixă, la sfârșitul cărora participanții vor fi dobândit experiența practică necesară pentru o poziție în domeniu. Abordarea virtuală oferă o oportunitate extra acelora care sunt deja angajați, dar care și-ar dori să aprofundeze o nouă materie deși nu dispun de mult timp liber. Astfel, cu o medie de 12-14 ore investite săptămânal, Digital Nation este unul dintre cele mai eficiente programe educaționale din acest moment.

Mediu care se auto-regenerează

Modelul RDEM este construit pentru a-i tria din timp pe acei participanți care nu se sincronizează cu ritmul impus. Dincolo de evaluările periodice, fiecare program educațional include două praguri eliminatorii. Obiectivul final este acela de a cultiva o cultură a disciplinei, importantă pentru a face față ritmului intens al comunității.

Performanță care te motivează și te recompensează

Modelul RDEM are la bază productivitatea. De aceea cooperarea în cadrul comunității este întotdeauna recompensată – în vederea creării unei culturi de ”team-work”, participanții sunt încurajați să colaboreze și recompensați în situațiile în care își oferă proactiv ajutorul unui alt coleg, de exemplu.

Recompense valoroase

Premii de la sponsori pentru cei care ajută membrii clasei din care fac parte.

Posibilități de angajare

Job-uri remote cu salarii care pot varia între €1,500 – 3,000 pe lună net.

Meetups informale

Întâlniri regionale și generale ale membrilor comunității, la mare, la munte și la evenimente.

Colaborări cu companii de top

Cei mai performanți cursanți au acces prioritar la programe de intership sau la proiecte remunerate în cadrul companiilor din rețeaua de parteneri Digital Nation.

Hub și incubator de startup-uri

Posibilitatea de a demara propriul proiect de startup sau de a te alătura startupurilor membrilor comunității în roluri cheie.

Participări la eveniment de profil

Este important să fii la curent cu noutățile și noile descoperiri de pe piață, de aceea membrii comunității primesc bilete de acces la cele mai relevante conferințe și evenimente din domeniu.

Vrei să fii la curent cu noutățile Digital Nation? Abonează-te la newsletterul nostru.

*
reCAPTCHA

Abordarea RDEM implică o atenție deosebită acordată dialogului și interacțiunilor din cadrul comunității. Ecosistemul nostru digital include astfel 3 direcții majore de comunicare.

Notificări sociale

Update-urile sunt transmise pe o platformă virtuală asemănătoare cu platformele de social media. Participanții au opțiuni cunoscute de Wall, Grupuri sau Reacții prin text, emojis și video-uri, pentru o experiență familiară.

Comunicare instant

Participanții interacționează între ei și prin Instant Messaging/ chat, disponibil la orice oră, cu funcționalitățile sale cunoscute de tipul grupuri, video calls sau screen-sharing.

Sală de clasă virtuală

Toate lecțiile, proiectele și prezentările specifice procesului de învățare sunt traduse în platforme virtuală, care dispun de funcții de chat, conferințe video și discuții de grup.

Hai cu noi în aventura ta digitală

Aplică la programele DIGITAL NATION

Vrei să te înscrii la programele educaționale Digital Nation?