Educația asigură un viitor pentru noi.

Atâta timp cât și noi asigurăm un viitor pentru educație.

Ore de curs virtuale

Orele de predare și majoritatea interacțiunilor din program au loc online, pe platforma virtuală Digital Nation, unde membrii au acces la întreaga comunitate și la sub-grupuri împărțite pe specializări. Acest model este unul care încurajează progresul susținut, întrucât folosește mediul preferat al generațiilor tinere (online), bazându-se în același timp pe suportul, ajutorul și disciplina cultivate în cadrul unei comunități.

Mediu de învățare accelerat

Modelul RDEM combină perioade scurte de învățare teoretică cu sesiuni aplicate multiple, în care participanții pot pune direct în practică în proiecte reale cunoștințele dobândite. Asemănător tacticilor de continuous integration folosite de companiile tech, modelul Digital Nation se bazează pe evaluarea continuă a participanților, atât în format 1-la-1, cu mentorul, dar și în format 1-la-mulți, în cadrul comunității.

12 luni de specializare intensivă

Fiecare program Digital Nation durează 12 luni, la sfârșitul cărora participanții vor fi dobândit cunoștințele și experiența practică pentru a se angaja pe o poziție în specializarea studiată. Abordarea virtuală oferă o oportunitate extra acelora care sunt deja angajați, dar care și-ar dori să aprofundeze o nouă materie deși nu dispun de mult timp liber. Astfel, cu o medie de 12-14 ore investite săptămânal, Digital Nation este unul dintre cele mai eficiente programe educaționale din acest moment.

Mediu care se auto-regenerează

Modelul RDEM este construit pentru a-i tria din timp pe acei participanți care nu se sincronizează cu ritmul impus. Dincolo de evaluările periodice menționate mai devreme, fiecare program educațional include două praguri eliminatorii. Obiectivul final este acela de a cultiva o cultură a disciplinei, de maximă importanță pentru a face față ritmului intens al comunității.

Performanță care te motivează și te recompensează

Modelul RDEM are la bază productivitatea. De aceea cooperarea în cadrul comunității este întotdeauna recompensată – în vederea creării unei culturi de ”team-work”, participanții sunt încurajați să colaboreze și recompensați în situațiile în care își oferă proactiv ajutorul unui alt coleg, de exemplu.

Recompense financiare

Premii în bani pentru cei care ajută membrii clasei din care fac parte.

Posibilități de angajare

Job-uri remote cu salarii care pot varia între €1,500 – 3,000 pe lună net.

Meetups informale

Întâlniri regionale și generale ale membrilor comunității, la mare, la munte și la evenimente.

Colaborări cu companii de top

Cei mai performanți cursanți au acces prioritar la programe de intership sau la proiecte remunerate în cadrul companiilor din rețeaua de parteneri Digital Nation.

Hub și incubator de startup-uri

Posibilitatea de a demara propriul proiect de startup sau de a te alătura startupurilor membrilor comunității în roluri cheie.

Participări la eveniment de profil

Este important să fii la curent cu noutățile și noile descoperiri de pe piață, de aceea membrii comunității primesc bilete de acces la cele mai relevante conferințe și evenimente din domeniu.

În comparație cu alte modele educaționale de performanță, abordarea RDEM implică o atenție deosebită acordată dialogului și interacțiunilor din cadrul comunității. Cooperarea fiind una din cele mai antrenante instrumente în generarea implicării și încurajarea învățării, ecosistemul nostru digital include astfel 3 direcții majore de comunicare.

Comunicare a update-urilor

Informațiile și update-urile cu privire la orele de curs sunt transmise participanților pe o platformă virtuală asemănătoare cu platformele de social media folosite în prezent de majoritate – astfel, participanții au opțiuni cunoscute de Wall, Grupuri sau Reacții prin text, emojis și video-uri, pentru a le asigura o experiență nativă.

Comunicare instant

Dincolo de update-uri, participanții interacționează între ei prin Instant Messaging și Chat, disponibile 24/7, incluzând funcționalități preferate de această categorie de vârstă cum ar fi chat 1-la-1, discuții în grup, discuții video sau screen-sharing.

Sală de clasă virtuală

Toate lecțiile, proiectele și prezentările specifice procesului de învățare, precum și interacțiunea, dintre cursanți și mentori sunt traduse într-o platformă virtuală, care beneficiază de funcții de chat, conferințe video și discuții de grup.

Vrei să te înscrii la programele educaționale Digital Nation?