Staging Stories: Despre exploratorii care fac dezvoltare în comunitatea Digital Nation

Episodul 5: Vlad Pleșu, FrontEnd

El este Vlad. Vlad este Explorer în cadrul Digital Nation și participă din Iași la programul de FrontEnd. Fii ca Vlad, am zice. O să vezi imediat de ce ;).

Să participi la un program de învățare de lunga durată nu este întotdeauna ușor, însă Digital Nation este altceva. Ce l-a determinat pe Vlad să participe? Subiectele ce urmau a fi atinse în program, dar și flexibilitatea programului de învățare, utilă pentru a jongla între job, viața de familie și programul Digital Nation.

Cel mai greu este să te menții motivat, mai ales când începi să studiezi materialele dupa ora 22, când adoarme copilul. Să gasești energia necesară pentru a te da jos din pat, când în jurul tău e liniște și toată lumea se odihnește. Iar tu trebuie să începi să îți faci temele. Cu toate astea, Vlad nu regretă nicio clipă, deoarece crede ca acesta este viitorul! De altfel, ”viitor” este și cuvântul pe care Vlad l-a folosit pentru a descrie Digital Nation.

Experiența în comunitatea digitală este una pozitiva, descrisă de Vlad de parcă ai fi în sala de curs non-stop. Comunicarea este instantă, poți întreba orice fără să fie necesar să aștepți până la urmatorul curs, primești ajutor când te blochezi pe parcurs și poti lucra în voie. Proiectele sunt de o așa natură interesantă, că Vlad ar vrea chiar să primească și mai des feedback pe temele lucrate la track.

Să te înscrii într-un program Digital Nation? Cu siguranta da, este răspunsul lui Vlad! Nu va fi ușor, dar recompensa va fi pe măsură. Don’t give up!

Vlad Pleșu este explorer în cadrul programului FrontEnd al Digital Nation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>