Staging Stories: Despre exploratorii care fac dezvoltare în comunitatea Digital Nation

Episodul 4: Alina Canura, Advanced Social Media Marketing

Îți place să petreci timp pe Facebook și Instagram? La Digital Nation îți poți dezvolta skill-urile de online în cadrul programului de Social Media Marketing. Așa a pornit si Alina, în prezent Explorer în programul care a început în 2018, cu dorința de a face Level Up în ale digitalului.

Atrasă de posibilitatea de experiențe noi, de materialele de studiu în formate digitale și de șansa să experimenteze practic, Alina s-a alăturat comunității în urmă cu jumătate de an. Și reușește de atunci să balanseze ca un acrobat atât programul de dezvoltare urmat la DN, dar și un job full-time și diferite proiecte extra on-the-side. De altfel, Alina ne și mărturisește că provocarea cea mai mare este încă organizarea timpului și efortul de maximizare a fiecărei ore disponibile într-o zi.

Am venit pentru comunitatea mișto și am fost întâmpinată cu multă cunoaștere.

Celor care se gândesc să se înscrie la programele Digital Nation, Alina le recomandă cu căldură să aplice și să aloce ulterior timpul necesar parcurgerii resurselor de studiu și interacțiunii cu mentorii.

Alina Canura scrie pe blogul propriu din 2011 și a organizat și a fost partener media pentru diferite evenimente. Este dependentă de citit și seriale și, recent, și-a descoperit pasiunea pentru parfumuri. Pentru lucruri mai profi, pe Alina o găsiți și pe LinkedIn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>