Staging Stories: Despre exploratorii care fac dezvoltare în comunitatea Digital Nation

Episodul 3: Vlad Palasan, Cybersecurity

Astăzi vi-l prezentăm pe Vlad, care ne-a povestit cu entuziasm despre cum se întâmplă dezvoltarea în securitatea cibernetică și de ce e cool track-ul de CyberSecurity Digital Nation. CyberSecurity este un program în premieră anul acesta, Vlad fiind unul dintre curajoșii care a acceptat provocarea de a se specializa într-o disciplină tech bleeding edge.

Cum a ajuns în comunitate? Curios pentru domeniu, interesat să afle informații noi de la seniori și dornic să discute cu oameni cu aceleași interese ca și el – de aici a pornit motivația de a se alătura unui program remote, într-un domeniu în rapidă dezvoltare.


Vlad apreciază cel mai mult cunoștințele dobândite în program și fiecare nouă oportunitate de interacțiune cu mentorii și cu colegii de dezvoltare. Pe partea de provocări, organizarea timpului și modul în care alocă ore dedicate învățării sunt încă puncte la care speră să mai facă progres.

Pentru cine ar vrea să se înscrie la programele Digital Nation, Vlad le recomandă să aleagă o specializare care le place, care îi intrigă, și level up-ul va urma cu siguranță după.


Vlad Palasan locuiește în Brașov, de unde și participă la programul CyberSecurity Digital Nation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>