Staging Stories: Despre exploratorii care fac dezvoltare în comunitatea Digital Nation

Episodul 2: Alexandru-Cătălin Petrini, Backend

Care este arma secretă a unul dezvoltator Backend? Disciplina. Alexandru, explorer în programul Backend Digital Nation, ne-a amintit despre atenția acordată organizării proprii și importanța sa în atingerea obiectivelor din cadrul acestei specializări.

Despre începuturile sale în comunitatea DN, Alexandru își amintește că a fost intrigat din start de propunerea pe care programele de învățare o făceau aplicanților, aceea de a-și dezvolta în paralel atât abilitățile tehnice cât și zona personală, de lucru în contexte moderne, în echipe remote, cu obiective flexibile. A fost totodată atras de vizibilitatea asupra joburilor remote, accesibilă tuturor participanților care parcurg track-uri de dezvoltare DN.

Pentru mine, Digital Nation e sinonim cu progresul.

Experiența lucrului alături de colegi dispersați în întreaga țară e probabil partea care îi este cea mai dragă lui Alexandru în cadrul programului.

În spiritul unui adevărat nativ digital, se bucură de posibilitatea de interacțiune la distanță, de schimburile de idei și planuri cu ceilalți specialiști aflați pe parcursuri de dezvoltare în alte orașe, și se simte conectat și inspirat în rețeaua națională a comunității.

Alexandru-Cătălin Petrini participă la track-ul de Backend din Pitești (iar asta nu-l împiedică în niciun fel să ajungă la întâlnirile fizice din București :D). Dacă vreți să-l mai întrebați și alte lucruri, îl găsiți și pe Linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>