Staging Stories: Despre exploratorii care fac dezvoltare în comunitatea Digital Nation

Episodul 1: Cristian Petrescu, Frontend

Pentru că există curiozități despre cum este să faci Level Up în cadrul programelor Digital Nation, am rugat eroii din comunitate să ne dea câteva insight-uri utile din culise.

Cristian, unul dintre Star Explorers în DN ne povestește că printre cele mai valoroase lucruri pe care i le-a adus experiența în comunitate sunt know how-ul acumulat și prietenii noi care, deși dispersați în toată țara, sunt împreună cu el în misiunea de dezvoltare.

Dar cum nimic nu vine ușor, recunoaște că sunt și lucruri challenging atunci când te afli într-un proces de învățare la distanță și anume responsabilitatea ce-ți revine pentru propriul progres, să te asiguri că îți iei toate cunoștințele necesare pentru a aplica ceea ce înveți.

Nu te descuraja dacă nu te descurci la mate, oricine poate învăța programare.

Pentru Cristian, Digital Nation înseamnă inovare. Dacă, la fel ca și Cristian, cauți inovația și îți dorești să te alături comunității, noi zicem să îi urmezi sfatul. La o adică, oricine poate învăța programare, chiar dacă nu este bun la mate :D.

Cristian

Cristian Petrescu participă remote din Timișoara la programul de Frontend din cadrul Digital Nation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>