Mai sunt câteva ore în care îți poți depune aplicația pentru un program de învățare DevAcademy. Chiar dacă ai aplicat deja sau ești acum prins în rush-ul înscrierilor, ți-am pregătit acest scurt material ca să știi la ce să te aștepți pe mai departe.

După cum ai vazut poate în anunțurile noastre, mentorii DevAcademy sunt acum în plin proces de evaluare a aplicațiilor primite la Etapa I a înscrierilor. În cursul zilei de joi (cel târziu vineri în anumite cazuri, în funcție de încărcarea noastră) vei fi notificat pe email în cazul în care ai fost selectat pentru etapa următoare. Etapă care va consta în DevHackathon, un eveniment full-day care va avea loc în weekend-ul 29-30 octombrie.

Ne dăm seama că asta poate înseamna că vă cerem să vă rezervați week-end-ul pentru acest Hackathon în condițiile în care nu știți încă sigur dacă sunteți selectați. Vă cerem doar ca în acel week-end să aveți acces la un calculator (cu microfon și cameră) și la internet.

Dacă nu primiți un invite de la Yoda (sau dacă pe platformă nu vă apare statusul de ”invitat la Hackathon”) până Vineri seară înseamnă cel mai probabil că nu sunteți selectați pentru a trece mai departe. Este cel mai bun lucru pe care îl putem face acum având în vedere timpul scurt pe care îl avem la dispoziție și faptul că suntem o echipă care lucrează remote și facem tot posibilul să ne sincronizăm perfect până la Hackathon.

 

Ce trebuie să știi despre DevHackathon?

DevHackathon se va desfășura pentru al doilea an la rând în format online. Asta înseamnă că, în ziua în care ești repartizat, ne așteptăm să fii online pentru a primi din partea mentorilor un exercițiu de rezolvat individual și pentru a avea un video call cu departamentul de HR Dev.

Selection process

Timpul pe care îl vei avea la dispoziție pentru DevHackathon este aproximativ 6-8 ore. Te rugăm să te asiguri că ai disponibilitate în weekend în ziua alocată pentru a sta online acest interval, pentru rezolvarea exercițiului și pentru interacțiuni cu echipele de mentori și de HR. Te rugăm să te asiguri că ai acces la o conexiune de internet bună în ziua hackathon-ului.

Dacă vei trece în etapa următoare a procesului de recrutare, vei primi vineri dimineața un email cu informații despre:

  •        Ziua în care ai fost repartizat (fie sâmbătă, fie duminică)
  •        Instrucțiuni referitoare la chat-ul pe care îl vom folosi în weekend la DevHacakathon.

Mult succes!

Comments are closed.