Nou testimonial la orizont, noi mărturisiri. De data aceasta stăm de vorbă cu Mihai, un alt padawan DevAcademy înscris la track-ul RoR. Ce ne povesteşte frumos Mihai despre Dev, aflăm imediat.

Ce așteptări aveai când te-ai înscris în Dev? Dacă ar fi să compari Dev cu o destinație, ce etichetă i-ai pune?

Când m-am înscris, doream neapărat să învăț Ruby on Rails. M-am bucurat că am găsit această oportunitate. Nu regret nici un moment această alegere.

Cum e DevAcademy față de alte programe de învățare?

Nu aș putea compara DevAcademy cu alte cursuri, pentru că nu prea am frecventat alte cursuri. Până una-alta îmi dau seama că îmi place aici și mă bate gândul să mă mai înscriu și la alte cursuri organizate de DevAcademy.
În ce fel te ajută stilul de învățare Dev să aprofundezi cunoștințele?
Mi se pare foarte potrivit pentru învățarea unui limbaj de programare: o scurtă prezentare a teoriei, câteva exemple, și teme. Până aici nimic nou, doar că există o comunicare foarte bună între cursanți și mentori, atât online, cât și după cursuri, la o bere…

Ce e acela un mentor și cum te ajuta el /ea în programul de formare?
Mentorul este acel om, care are ceva dintr-un profesor, dar și ceva dintr-un student-senior, și care nu are altă dorință (între ora 20:00 și 22:00) decât aceea de a mă familiariza pe mine cu Rails-ul. El are o disponibilitate foarte mare, o răbdare pe măsură și… pare să nu fie deranjat de întrebări, oricât de stupide ar fi ele.Care sunt lucrurile fun pe care lumea nu are cum să le deducă despre Dev?

Mersul în grup la bere; umorul și atmosfera de la curs; temele interesante; mentorii și cursanții – toți sunt oameni în prezența cărora nu ai cum să te plictisești.

E DevAcademy genul de loc care te inspiră? Dacă da ce fel de idei ți-au venit de când ești în programul Dev? Sau de ce te simți acum în stare, față de trecut?
Da, categoric mă inspiră. Așa cum am spus și mai devreme, mentorii și cursanții sunt oameni tineri și entuziaști. Nu am cum să nu fiu prins în fluxul de idei și proiecte, atâta timp cât toată lumea este comunicativă și are interese similare cu ale mele. Aflu idei noi, metode inedite – la urma urmei este un curs, și d-aia sunt acolo – ca să aflu lucruri noi. Într-un fel, mi s-a deschis orizontul pentru că am aflat lucruri noi despre materia pe care o studiez, lucruri de care nu știam atunci când m-am înscris.

Mihai este Padawan la Track-ul de Ruby on Rails în DevAcademy – generația 2015-2016.

Vrei să trăieşti şi tu astfel de experienţe? Urmăreşte-ne pe Facebook sau pe website-ul nostru pentru noutăţi legate de noi înscrieri.

Comments are closed.