Android track

 

 

 

Continuăm astăzi seria de povestiri despre experiența DevAcademy cu cea a lui Lucian, padawan la track-ul RoR. Discutăm despre cum vede el experienţa DevAcademy, despre ce ne face să fim noi, despre cum se simte el când este în mijlocul comunității Dev.

 

 

 

Ce aşteptări aveai când te-ai înscris în Dev?

Aşteptările mele erau să învăţ atât Ruby ca şi limbaj de programare cât şi Rails astfel încât la sfârşitul programului să pot scrie un API sau o aplicaţie web.

Cum e DevAcademy faţă de alte programe de învăţare?

Dev este diferit de alte programe de învăţare în primul rând prin faptul că mentorii sunt persoane care lucrează în domeniu şi au experienţa reală cu Ruby/Rails. Astfel, nu ne sunt prezentate de un “profesor” materiale doar din “cărţi”. Mentorii sunt foarte ok, ne ajută să înţelegem orice, ne răspund la orice întrebare/nelămurire iar temele + exemplele practice + integrarea ne oferă o experienţă cât mai apropiată de lumea reală, de proiecte reale, lucruri ce nu sunt întâlnite la un curs normal.

În ce fel te ajută stilul de învăţare Dev să aprofundezi cunoştinţele?

Temele, exemplele practice şi răspunsurile la întrebări ajută cel mai mult la aprofundarea cunoştinţelor.

Ce e acela un mentor şi cum te ajută el /ea în programul de formare?

Un mentor este un prieten care îţi explică mai mişto decât la şcoală şi care nu îţi dă notă 4 dacă ai întârziat cu tema. Este o persoană care are experienţă multă pentru că lucrează în domeniu şi te ajută în orice situaţie.

Care sunt lucrurile fun pe care lumea nu are cum să le deducă despre Dev?

Lucrurile fun sunt lăsate pentru pauze şi ieşirile la bere pentru că track-ul se bazează pe seriozitate şi învăţare.

E DevAcademy genul de loc care te inspiră? Dacă da ce fel de idei ţi-au venit de când eşti în programul Dev? Sau de ce te simţi acum în stare, ceva ce în trecut poate îţi părea dificil?

Dev este un loc care mă inspiră pentru că văd mulţi oameni pasionaţi de ceea ce fac şi mulţi care doresc să înveţe. După doar o lună simt că am învăţat o parte bună din limbajul Ruby, simt că pot să scriu şi să citesc cod Ruby şi cred că introducerea în Rails este mai simplă acum.

Lucian este Padawan la Track-ul de Ruby on Rails în DevAcademy – generația 2015-2016.

Vrei să trăieşti şi tu astfel de experienţe? Urmăreşte-ne pe Facebook sau pe website-ul nostru pentru noutăţi legate de noi înscrieri.

 

Comments are closed.