A mai rămas puțin și vom avea rezultatele Etapei 1 pentru toți cei care s-au înscris în track-urile de învățare DevAcademy. Mentorii Dev au lucrat intens săptămânile acestea pentru parcurgerea tuturor aplicațiilor primite, review-ul tuturor soluții urcate în conturile my.devacademy și analiza a nenumărate linii de cod. 600+ dintre voi v-ați exprimat dorința să vă alăturați comunității DevAcademy, un adevărat “flood” de înscrieri, depășind recordul anilor anteriori … și un adevărat motiv de bucurie pentru noi toți din Dev, impresionați de dorința voastră de dezvoltare.

Cei care vor fi selectați să meargă în Etapa 2 a procesului de selecție – DevHackathon – vor fi anunțați pe email în cursul zilei de joi.

Preview DevHackathon 2015

Etapa a 2a a procesului de selecție, DevHackathon, va avea loc weekendul acesta, pe 7 și 8 noiembrie, pe parcursul a două zile de programare, dezvoltare soluții și studii de caz . Fără să intrăm în foarte multe detalii  (acestea vor fi comunicate direct celor selectați să avanseze în această probă), pregătiți-vă pentru un eveniment “our way, the DevAcademy way”. Anul acesta vă pregătim cel mai de amploare hackathon online organizat în țară: Online DevHackthon. Aproximativ 220 de participanți vor concura din fața PC-urilor și laptopurilor pentru un loc în track-urile DevAcademy. De ce online? Pentru că ne place să provocăm direcțiile clasice, pentru că ne dorim să explorăm abordări de lucru diferite (chiar și remote), pentru că suntem mereu setați pe optimizare. Și întrucât vrem să vă oferim cât mai multă flexibilitate, așa cum am făcut-o mereu. Alocarea participanților pe una din cele două zile de concurs va fi realizată random de către sistem în vederea echilibrării și distribuirii corecte pe fiecare din cele două zile a participanților și, implicit, a volumului de muncă al mentorilor și a vitezei cu care rezultatele Etapei 2 vor fi disponibile post-event.

Un alt detaliu despre DevHackathon 2015,  “leaked” de către echipa de organizare, ne anunță că anul acesta challenge-ul de la hackathon va fi individual, și nu în echipă. Pentru toate celelalte N-2 detalii, fiți cu ochii pe email pentru invitația oficială.

Asigurați-vă astfel că vă eliberați programul pentru weekendul acesta din timp. Cei dintre voi care vor trece de Etapa 1 de selecție vor fi invitați sâmbătă sau duminică  pentru o zi întreagă (09.00 – 19.00) de provocări online. Așadar, răbdare, ambiție și mult succes tuturor!

Comments are closed.