Ultimele zile au adus o creștere foarte mare a numărului celor care au aplicat pentru track-urile de învățare DevAcademy.  Doar vineri, aproape 100 de aplicanţi ambițioși și-au creat conturi în platforma noastră, din dorinţa de a se alătura programelor aplicate Dev.

Ne dorim să vă oferim cât mai multora dintre voi oportunitatea de a ne demonstra că vă doriţi să parcurgeţi path-ul către excelenţă alături de noi. Și ne asumăm dorinţa ca în fiecare an să ajungem la cât mai mulţi dintre voi.

Pentru că ne-aţi scris, pentru că ne-ați întrebat, pentru că nu facem excepţii individuale dar ne facem totuşi singuri regulile jocului am decis să prelungim înscrierile pentru track-urile DevAcademy Generaţia 3 până luni, la finalul zilei.

Astfel, vă invităm pe toţi cei care nu aţi apucat încă să aplicaţi, să vă creaţi cont pe www.devacademy.ro și să ne trimiteți aplicația voastră până luni,  26.10. Procesul de evaluare se va desfăşura tot ca până acum, în baza principiului cei care aplică primii vor fi evaluaţi cei dintâi.

Mult succes tuturor!

Comments are closed.