photo_2015-01-09_12-48-26-1024x768

Atunci când le împărtăşeşti oamenilor faptul că lucrezi ca voluntar, aceştia încep să se gândească în ce anume constă voluntariatul si mai ales care pot fi beneficile tale. Puțini ştiu că experiența ca voluntar este una extraordinară, un journey captivant de învăţare, de cunoaştere de oameni cu aceleaşi vise ca şi tine şi obţinerea de satisfacţii cu fiecare proiect dus cu bine la capăt.

Acest lucru se întâmplă în DevAcademy, unde spiritul pe care îl insuflăm track-urilor de învăţare ia naştere în primă fază în “back-end”. Misiunea noastră de a construi o comunitate croită să se dezvolte şi să învețe începe cu noi, echipa de voluntari.

Ca voluntar, la început nu ştii ce aşteptări să ai. Dar odată cu trecerea orelor, a zilelor, a întâlnirilor, a discuțiilor pe Skype, pe e-mail sau la telefon, realizezi că prinzi rădăcini în acel loc ca şi cum ai fi acolo de o viață.

În ce constă voluntariatul în cadrul DevAcademy? Creionăm idei, dezvoltăm proiecte, ne setăm deadline-uri, ne întâlnim la cafea pentru a discuta tactici şi facem Hangouts ca să planificăm proiecte. Totul sub semnul motivaţiei pentru că ăsta e stilul Dev: facem parte dintr-o comunitate care te invită să devii mai bun, aşa că ne hrănim mereu motivaţia cu provocări noi.

Ca voluntar descoperi în DevAcademy o dăruire extraordinară a fiecărui membru, care te cucereşte din prima. Încă din prima zi ai parte de experienţa muncii în echipă, de sprijinul reciproc, de sharing de know-how, de învăţat unul de la altul şi de bucuria reuşitelor echipei.

Mai mult, DevAcademy funcționează ca un mecanism organizațional atipic, ceea ce înseamnă că te poți dezvolta şi implica sau observa la orice nivel. Pentru noi, ca voluntari, DevAcademy reprezintă oamenii din Dev, fiecare cu energia sa aparte. Colegii noştri ştiu lucruri, fac lucruri, îşi dedică timp, întreabă, răscolesc, caută, iar totul devine un lanț şi ne prindem în acest joc, realizând abia la final câte lucruri deosebite am putut face împreună.

Ne place mult în DevAcademy şi investim în această idee deoarece credem în misiuna Dev. Poate nu începem la drum neaparat ca specialişti în Finance, în HR sau în Marketing. Dar experienţa de aici şi oamenii pe care îi cunoaştem în Dev ne ajută să ajungem mai repede acolo.

Te invităm să aplici şi tu pentru o poziţie de voluntar Dev şi să descoperi ce înseamnă să devii “a better you” în cadrul unei comunităţi de excelenţă!

unnamed
 

Comments are closed.