DevAcademy - Deconstructed

Track-urile de învățare sunt în ultima săptămână înainte de vacanța de iarnă, prilej cu care dăm startul unei noi serii de articole în care să detaliem ce înseamnă cultura DevAcademy.

Astăzi vom vorbi despre DevAcademy – o comunitate perfect deschisă.

Încă de la Sesiunea I, DevAcademy și-a propus să abordeze totul într-o manieră perfect transparentă, fără ascunzișuri, fără exagerări. Încercăm cu orice prilej să vă ținem la curent cu toate activitățile întreprinse de Dev, cu tot ce punem la cale (dacă ne urmăriți newsletterele, sunteți la zi cu toate evenimentele noastre). Încercăm să abordăm orice întrebare care ne este adresată, în ciuda limitărilor de timp cu care ne luptăm (n-ați uitat de hello@devacademy.ro, nu?). Nu ne sfiim să dăm detalii și despre încercările care se mișcă anevoios în prima fază (vă povesteam nu demult de săli și de procesul “tricky” de obținere a lor).

În acest spirit, vă reamintim că suntem în continuare deschiși la a primi cereri de feedback despre performanța voastră de la Hackathon. Le mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături în acel weekend. Dacă sunt unii dintre voi care nu au înţeles cum s-a desfăşurat tot procesul sau cum se face că nu aţi fost selectaţi de data aceasta, contactaţi-ne şi veţi primi un feedback de la mentori pe aplicaţia trimisă. Sperăm ca împreună cu feedback-ul nostru şi cu dorinţa voastră de a învăţa să ne revedem data viitoare și mai pregătiți și setaţi pe inovaţie.

Urmăriţi în continuare postările de aici pentru a descoperi ce altceva mai intră în genomul DevAcademy.

Comments are closed.